Ресторанні новини / Харків
6 квітня 2024
195
«Париж» особливий своїм концептом, — це ціла мережа закладів французької кухні у центрі Харкова.
31 березня 2024
234
Під час презентації нового потоку програми "CEO ресторанного бізнесу" від Бізнес-Конструктор він разом з Кирилом Куницьким поділився своїм баченням того, як побудувати прибутковий бізнес в HoReCa.
17 грудня 2023
548
Пропонуємо обрати час для себе, теплих зустрічей та неймовірно смачної атмосфери.
3 грудня 2023
574
З початком повномасштабного вторгнення команди багатьох закладів, які опинилися на окупованій території або близько до лінії фронту, вирішили релокуватися до більш безпечних регіонів.
19 листопада 2023
548
Людмила Богуш, експертка з ефективного планування, цілепокладання та ведення бізнесу
5 листопада 2023
734
Атмосферні вечори, сімейний затишок, сміх друзів, смачна їжа, гарячі чаї.
31 жовтня 2023
637
30 жовтня в Києві відбулася SALT Restaurant Innovation Conference. Цьогоріч вона була присвячена інноваціям. "Ресторатор" став інформаційним партнером події, тож найближчим часом ми опублікуємо серію статей з тезами найцікавіших виступів.
22 жовтня 2023
793
Влад Романішин, засновник коктейльного бару Flacon та бренд-бармен Sinergy Group на конференції ProResto поділився своїми порадами щодо створення та оновлення барної карти у закладі.