Анонси / Харків

Olimpia White Mustache @ Moskvich Summer, 17 Июня 2016

7 травня 2016, Анонси , bar Moskvich

Olimpia White Mustache @ Moskvich Summer, 17 Июня 2016

В эту пятницу, 17.06 в летней резиденции Moskvich Summer состоится afterparty открытия первого в Харькове корнера цветочного бренда Novel.

Гость вечера - муза украинской DJ-культуры Olympia Whitemustache.

Вечеринка пройдет при поддержке журнала Harpers Bazaar

Olimpia Whitemustache.: род деятельности этой девушки сложно заключить в одно слово, хотя ей самой это вполне удается — на вопрос «Чем занимаешься?», она отвечает емко и не задумываясь: «Олимпией!». Ди-джея, модель, теле-ведущую, стилиста и музу украинских дизайнеров моментально узнают даже люди, имеющие самое косвенное отношение к моде, что неудивительно — ее яркие образы во время светских выходов всегда креативны, а у киевских инсайдеров уже давно отпали вопросы на тему, где она черпает идеи — все просто привыкли что Олимпия всегда красивая, неординарная и впечатляющая муза.

Не так давно девушка дала еще несколько поводов для обсуждений своей персоны: она снялась сразу в трех клипах известного режиссера и продюсера Алана Бадоева и приняла участие в модной истории знаменитого журнала L’Officiel. Постоянные съемки Олимпии, не мешают ей заниматься музыкой: она делает миксы для показов на Украинской Неделе моды, играет на открытии магазина Chloé и модных мероприятиях столицы, в других городах украины и за рубежом.

Начало в 21:00

 

Moskvich Summer
Харьков, Батумская 4-а (пространство у бассейна ресторана «Наша дача»)

Переглядів: всього 143, з них 1 сьогодні

Коментарі (0) додати →

Додати коментар

Хочете щось додати? Легко!
Ви не зареєстровані та/або не авторизовані на сайті.
Ваше повідомлення з'явиться на сайті тільки після перевірки модератором.
Зареєструйтесь – це дуже просто!
e-mail або ICQ або телефон або ... (на сайті не показується!)


Дорогі друзі!
Звертаємо вашу увагу, що у коментарях заборонено:

  • вживати нецензурні висловлювання та слова. Допускається відтворення лайок без особистісної спрямованості, за умови заміни не менше однієї літери слова значками *&# та іншими
  • розміщувати тексти, що суперечать законодавству України або закликають до його порушення
  • зловживати кнопкою Caps Lock, тобто. писати коментарі великими літерами. Такі висловлювання будуть видалятися
  • ображати інших учасників обговорення, авторів текстів на сайті та й взагалі ображати
  • розміщувати тексти, що містять пропаганду або агітацію, що порушують соціальну, расову, національну, статеву чи релігійну ненависть та ворожнечу
  • розміщення рекламних повідомлень (крім розділу «Дошка оголошень»), а також рекламних фраз у підписи або імена користувачів
  • обговорювати дії адміністрації (представників) сайту.

Кожен коментатор несе повну відповідальність за розміщену ним інформацію. За дворазове порушення правил коментування користувач може бути «забанен», тобто позбавлений можливості залишати коментарі на сайті. Причому назавжди.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст повідомлень, за винятком повідомлень, що розміщуються представниками сайту.