Майстер-клас з приготування стейків!
February 10, 2021, Announcements , ресторан 44 Favorite Place
Друзі! Запрошуємо вас 26 лютого взяти участь у професійному майстер-класі з приготування стейків в ресторані «44 Favorite Place».
Будемо готувати:
- стейк Рібай вологої ферментації;
- Філе Міньйон вологої ферментації.
Бренд-шеф групи ресторанів «Синдикат Вкуса» Олександр Миргородський розкриє та покаже всі секрети і технології приготування правильних стейків в домашніх умовах.
На майстер-класі ви дізнаєтесь:
- як вибрати м’ясо
- які спеції можна використовувати
- скільки тримати м’ясо на вогні і як часто варто перевертати його
- рекомендовану ступінь прожарювання
…та багато іншого!
По закінченню — дегустація приготовлених стейків з шефом під келих вина.
Як БОНУС ви отримаєте ще один сирий стейк Рібай вологої ферментації з собою, щоб вдома на практиці перевірити отримані знання після майстер-класу.
Кількість осіб в групі — 10. Тому радимо бронювати місце заздалегідь.
Дата проведення: 26 лютого о 18:00.
Місце: Ресторан «44 Favorite Place», вул. Пушкінська, 44.
Попередній запис за тел. +38(067)575 25 80.
Views: total 551, of which 4 today
comments (0) add →