Загальні статті / Харків

У Закарпатті розпочне роботу місія ООН з всесвітньої продовольчої програми

28 березня 2022, Загальні статті


Всесвітня продовольча програма (ВПП) є провідною гуманітарною організацією, яка рятує життя і змінює життя, надає продовольчу допомогу в надзвичайних ситуаціях і працює з громадами для покращення харчування та підвищення стійкості.
 

Оскільки міжнародне співтовариство взяло на себе зобов’язання покінчити з голодом, забезпечити продовольчу безпеку та покращити харчування до 2030 року, кожна дев’ята людина у всьому світі все ще не має достатньо їжі. Їжа та допомога, пов’язана з продуктами харчування, лежать в основі боротьби за розірвання кола голоду та бідності.
 

За свої зусилля по боротьбі з голодом, за внесок у покращення умов миру в постраждалих від конфлікту районах і за дію як рушійну силу в зусиллях по запобіганню використання голоду як зброї війни та конфлікту, ВПП була удостоєна Нобелівської премії миру у 2020 році.
У 2020 році ВПП надала допомогу 115,5 мільйонам людей — це найбільша кількість з 2012 року — у 84 країнах. Тепер ВПП буде надавати продовольчу допомогу також Україні.
 

Прикметно, що саме Олена Жулінська, (https://instagram.com/olenaandriivna) наш Янгол України та CEO & Founder ICF «Association of Humanitarian Centers» — зустрічала високоповажних гостей.

Візит делегації ООН відбувся 14 березня. Приїздили керівник представництва ВПП у Словаччині Жан-Мартін Бауер, старший керівник програми з надзвичайних ситуацій Міхіл Меердінк та офіцер з переказів готівкою Хатуна Епремідзе.
Ми дякуємо за турботу в складний для України час і будемо раді співпрацювати в гуманітарній сфері!

Фото: Serhii Hudak https://www.facebook.com/serhiy.hudak
 

Міжнародний Благодійний Фонд «Акселератор Гуманітарних Центрів!

Наші контакти:
http://ukrainianhumanitarianf.org.ua
www.instagram.com/ukrainianhumanitarianf.org.ua
www.facebook.com/ukrainianhumanitarianf
www.t.me/ukrainianhumanitarianf

Переглядів: всього 339, з них 1 сьогодні

Коментарі (0) додати →

Додати коментар

Хочете щось додати? Легко!
Ви не зареєстровані та/або не авторизовані на сайті.
Ваше повідомлення з'явиться на сайті тільки після перевірки модератором.
Зареєструйтесь – це дуже просто!
e-mail або ICQ або телефон або ... (на сайті не показується!)


Дорогі друзі!
Звертаємо вашу увагу, що у коментарях заборонено:

  • вживати нецензурні висловлювання та слова. Допускається відтворення лайок без особистісної спрямованості, за умови заміни не менше однієї літери слова значками *&# та іншими
  • розміщувати тексти, що суперечать законодавству України або закликають до його порушення
  • зловживати кнопкою Caps Lock, тобто. писати коментарі великими літерами. Такі висловлювання будуть видалятися
  • ображати інших учасників обговорення, авторів текстів на сайті та й взагалі ображати
  • розміщувати тексти, що містять пропаганду або агітацію, що порушують соціальну, расову, національну, статеву чи релігійну ненависть та ворожнечу
  • розміщення рекламних повідомлень (крім розділу «Дошка оголошень»), а також рекламних фраз у підписи або імена користувачів
  • обговорювати дії адміністрації (представників) сайту.

Кожен коментатор несе повну відповідальність за розміщену ним інформацію. За дворазове порушення правил коментування користувач може бути «забанен», тобто позбавлений можливості залишати коментарі на сайті. Причому назавжди.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст повідомлень, за винятком повідомлень, що розміщуються представниками сайту.