Suggestions / Kharkiv

«Гохо» — автентичний ресторан грузинской кухни в Харкові

October 22, 2024, Suggestions , ресторан грузинської кухні ГОХО

«Гохо» — автентичний ресторан грузинской кухни в Харкові

Ресторан грузинської кухні «ГОХО». Це ідеальний варіант після прогулянки біля Ботанічного саду. Атмосфера тут супер затишна, інтер’єр такий стильний: поєднання темно-синього, молочного та коричневого кольорів, і ще купа автентичних грузинських деталей. Все виглядає дуже атмосферно, наче ти в самому Тбілісі.

Коли заходиш всередину, тебе одразу обволікає тепло та аромат свіжоспеченого хліба і прянощів. Меню пропонує широкий вибір страв: від класичних хачапурі та хінкалі до вишуканих м’ясних делікатесів. Не можу не згадати про винну карту — тут представлено безліч грузинських вин, які доповнюють страви і роблять вечір незабутнім.

Обслуговування також заслуговує на похвалу: офіціанти ввічливі та знають свою справу. «ГОХО» — це не просто ресторан, це справжня подорож у світ грузинської гостинності, де кожен гість відчуває себе особливим. Якщо ви шукаєте місце для затишної вечері або святкування, це— ідеальний вибір!

Ну а тепер кілька слів про десерти. Обов’язково спробуй чурчхелу — це традиційна грузинська солодкість, яка вражає своїм смаком та текстурою. Горіхи, вкриті натуральним фруктовим соком, створюють дивовижну комбінацію, що задовольнить навіть найвибагливішого гурмана. А ще, замовивши сулугуні з медом, ти зможеш насолодитися солодкуватим смаком сиру з легким карамельним ароматом.

Не забудь і про вино — грузинські вина відомі на весь світ. Спробуй сіцраулі або кахетинське, яке підкреслить смакові нюанси страв. Багатий букет і насичений смак вина створять ідеальну пару для всього, що ти скуштуєш.

А для завершення вечора рекомендую традиційний настій чачі. Цей міцний напій з винограду залишить по собі незабутній спогад про вечір, сповнений захоплюючих смаків і ароматів. Грузинська кухня — це справжнє мистецтво, яке запрошує дослідити нові горизонти гастрономії.

До речі, подають усе це у класному глиняному посуді, та ще й на дерев’яних дошках з гравіюванням — дуже стильний хід. Вони тут реально слідкують за традиціями і якістю.

А ще класна штука — у них є опції для вегетаріанців і тих, у кого алергії, завжди уточнюють при замовленні.

Адреса: проспект Науки, 50, Харків

Час роботи: з 11:00 до 23:00

Views: total 102, of which 13 today

comments (0) add →

Add comment

Anything you want to add? Easy!
You are not registered and/or not authorized on the site.
Your message will only appear on after it has been moderated.
Register – it's very easy!
e-mail or ICQ or phone or ... (not displayed on the site!)


Dear friends!
Please note that in the comments forbidden:

  • use obscene expressions and words. It is allowed to reproduce curse words without personal orientation, provided that at least one letter of the word is replaced by *&# and other
  • post texts that contradict the legislation of Ukraine or call for its violation
  • abuse the Caps Lock key, i.e. write comments in capital letters. Such statements will retire
  • insult other participants in the discussion, authors of texts on the site, and generally insult
  • to place texts containing propaganda or agitation that excite social, racial, national, sexual or religious hatred and enmity
  • placement of advertising messages (except for the "Bulletin Board" section), as well as advertising phrases in signatures or usernames
  • to discuss the actions of the administration (representatives) of the site.

Each commenter is solely responsible for the information posted by him. For double breaking the rules commenting, the user may be "banned", that is, deprived of the opportunity to leave comments on the site. And forever.

The site administration is not responsible for the content of messages, with the exception of messages posted representatives of the site.