Restaurant news / Kharkiv
April 6, 2024
238
«Париж» особливий своїм концептом, — це ціла мережа закладів французької кухні у центрі Харкова.
Martha 31, 2024
286
Під час презентації нового потоку програми "CEO ресторанного бізнесу" від Бізнес-Конструктор він разом з Кирилом Куницьким поділився своїм баченням того, як побудувати прибутковий бізнес в HoReCa.
December 17, 2023
563
Пропонуємо обрати час для себе, теплих зустрічей та неймовірно смачної атмосфери.
December 3, 2023
593
З початком повномасштабного вторгнення команди багатьох закладів, які опинилися на окупованій території або близько до лінії фронту, вирішили релокуватися до більш безпечних регіонів.
November 19, 2023
565
Людмила Богуш, експертка з ефективного планування, цілепокладання та ведення бізнесу
November 5, 2023
748
Атмосферні вечори, сімейний затишок, сміх друзів, смачна їжа, гарячі чаї.
October 31, 2023
646
30 жовтня в Києві відбулася SALT Restaurant Innovation Conference. Цьогоріч вона була присвячена інноваціям. "Ресторатор" став інформаційним партнером події, тож найближчим часом ми опублікуємо серію статей з тезами найцікавіших виступів.
October 22, 2023
811
Влад Романішин, засновник коктейльного бару Flacon та бренд-бармен Sinergy Group на конференції ProResto поділився своїми порадами щодо створення та оновлення барної карти у закладі.